Energi og indeklima

Beregning af energiramme, indeklima og dagslys

Overhold bygningsreglementets krav for indeklima og energiforbrug

For at opfylde bygningsreglementets krav er det nødvendigt at dokumentere bygningens energiforbrug i form af en energirammeberegning, der indsendes til kommunen i forbindelse med myndighedsansøgningen. Der skal desuden udarbejdes en redegørelse for, at der i arbejds- og opholdsområder kan opretholdes et tilfredsstillende indeklima, hvor temperatur, CO2-niveau og dagslys overholder mindstekravene.

SORI tilbyder flere ydelser indenfor energi og indeklima. Vi råder over en række effektive værktøjer til at dokumentere termisk, atmosfærisk og dagslys i forbindelse med visuelt indeklima. Resultaterne afleveres som en rapport baseret på branchens anvisninger og best practice.

Kontakt os
Bygningsfysik, indeklima og energi illustrationer
Portrætbillede af Frederik fra SORI
Frederik Stani Albrechtsen
Civilingeniør og energispecialist
Få dokumentationen på plads med SORIs rådgivende ingeniører

Kontakt os i dag med jeres konkrete problemstilling. Vi taler om jeres udfordringer, hvorefter vi sammen finder en helhedsløsning, der er tilpasset jeres ønsker.  Giv os et ring eller send en mail.

"Vi er her for at hjælpe jer med at leve op til bygningsreglementets krav, uanset om I skal etablere eller omstille til et tilfredsstillende indeklima og energiforbrug. I bund og grund handler det om at give jer den mest pålidelige rådgivning og dokumentation, som vi selv ville ønske at modtage."
Mark Rasmussen
Partner og ansvarlig for energi og indeklima
Portrætbillede af Mark fra SORI
Rapporthæfte fra SORI
Få udarbejdet følgende rapporter:
Energiberegninger
Indeklimaberegninger
Dagslysberegninger