Om os
OM OS
Portrætbillede af Frederikke fra SORI
Om SORI

SORI blev grundlagt i 2015 og er et rådgivende ingeniørfirma med fokus på byggeri og anlæg. Med både afdelinger i Silkeborg og Greve, dækker vi det meste af Danmark med vores rådgivning indenfor VVS, energi, indeklima, el og bygningsautomatik samt vej og anlæg. Vores kunder tæller både private- og offentlige virksomheder, boligforeninger, hotel-og restaurationsbranchen, institutioner og erhverv. Vi er ikke generalister. Vi er specialister. Vores stærke team af ingeniører kommer med forskellige specialiserede baggrunde, hvorfor vi med stolthed kan kalde vores ydelse for "specialiseret rådgivning".

Illustration af et møde og ansatte hos SORI
Granskningsmøde hos SORI
Specialiseret rådgivning
Hvad er specialiseret rådgivning?

For os er specialiseret rådgivning indbegrebet af at sikre jeres tryghed i vores løsninger. Vi opnår dette ved at lade vores ingeniører fokusere på deres ansvarsområder inden for de ydelser, vi tilbyder. Dette betyder, at vi håndterer de samme problemstillinger hver dag og kan gennemskue selv de mest komplekse, når de opstår. Med andre ord er vi dybt specialiserede, hvilket giver os overskud til altid at være nærværende og varetage jeres interesser.

Forvent personlig rådgivning med et kendt ansigt, der kan handle hurtigt på jeres henvendelser. Når vi siger, at vi varetager jeres interesser, indebærer det at identificere og adressere alle tænkelige fejlkilder for at sikre pålidelig drift og minimal vedligeholdelse.

Specialiseret rådgivning hos SORI illustration