Projektnavn
AB Skellet 5-7
Projektadresse

Skellet 5-7
4700 Næstved

Samlet areal
1.776 m²
Projektperiode
Juli 2019 - November 2019
Bygherre
AB Skellet 5-7
Vores ydelser
  • Projektering
  • Projektledelse
  • Tilsyn

AB Skellet 5-7

Ejendommen i Næstved fra 1944 oplevede problemer med ventetider på det varme vand. Efter en vurdering viste det sig at vandrørenes stand var så dårlig, at foreningen blev rådet til at udskifte hele vandinstallationen. Vi stod for løsningsforslag, komplet projektering, projektledelse og tilsyn.

Renovering af VVS installationer

AB Skellet 5-7 i Næstved er en ejendom fra 1944 som består af 4 etager samt kælder og tagetage. I alt et samlet areal på 1.776 m².

Beboerne i ejendommen oplevede problemer med varierende ventetider på varmt vand. Baseret på en vurdering af ejendommens vandrørs stand blev foreningen anbefalet at udskifte hele vandinstallationen. Pga. rørene havde nået deres levetid.

Udover udskiftning af hele vandinstallationen blev foreningen AB Skellet 5-7 også rådgivet om at udbedre installationen i varmecentralen samt at føre en enkelt køkkenfaldstamme over tag for at imødekomme den nødvendige udluftning.

SORI's ydelser

Ingeniørfirmaet SORI har været rådgiver for AB Skellet 5-7 i forbindelse med projektet, hvor der skulle etableres en komplet ny vandinstallation fra vandstik i kælder til tapsteder i boliger. Rådgivningen har omfattet indledende løsningsforslag med budget og komplet projektering med efterfølgende tilsyn og projektledelse.