Projektnavn
Det Flydende Aktivitetshus
Projektadresse

Sandkaj
2150 Nordhavn

Samlet areal
152 m²
Projektperiode
August 2018 - August 2019
Bygherre
Udviklingsselsskabet By & Havn I/S
Vores ydelser
  • Ventilation
  • VVS i bygning (vand, varme og afløb)

Det Flydende Aktivitetshus

Som underrådgiver for ABC Rådgivende Ingeniører har vi haft ansvaret for projektering af VVS- og ventilationsinstallationer for det nye foreningshus i Københavns Nordhavn.

Foreningshus med installationerne i orden

’Det Flydende Aktivitetshus’ i Københavns Nordhavn er et fælles foreningshus med flotte rammer for aktivt fritidsliv og vandsport. Projektet er udarbejdet for Udviklingsselskabet By & Havn I/S og har resulteret i et nyt vandkulturhus, der rummer 152 indendørs kvadratmeter med foreningslokaler, toilet- og badefaciliteter, sauna og omklædning. ’Det Flydende Aktivitetshus’ er en nytænkning af de traditionelle bådehuse med store vinduespartier, udearealer og høj arkitektonisk værdi, hvor inde- og uderum smelter sammen. Aktivitetshuset ligger ud til badezonen i havnen og rummer blandt andet en 50 meter svømmebane og en platform, hvorfra man kan tage hovedspring. Aktivitetshuset skal understøtte de udendørs funktioner, der i forvejen er i bydelen, heriblandt Konditaget, kajakstøttepunktet ved Sandkaj og badezonen.

SORI's ydelser

På projektet har Ingeniørfirmaet SORI været underrådgiver for ABC Rådgivende Ingeniører i forbindelse med projektering af VVS og ventilationsinstallationer.