Projektnavn
EF Strandboulevarden 66
Projektadresse

Strandboulevarden 66,
2100 København

Samlet areal
1.587 m²
Projektperiode
September 2021 - December 2021
Bygherre
EF Strandboulevarden 66
Vores ydelser
  • Projektering
  • Projektledelse
  • Tilsyn

EF Strandboulevarden 66

Boligforeningen i Københavns Nordhavn havde udfordringer med gennemtærede faldstammer og afløbsinstallationer. Vores ydelser omfattede indledende løsningsforslag samt komplet projektering, projektledelse og tilsyn af etableringen af den nye vandinstallationer, faldstammer og afløbsledninger.

Installationer for afløb, brugsvand og varme

EF Strandboulevarden 66 er beliggende i Københavns Nordhavn. Foreningen består af én opgang med 10 ejerboliger og erhverv i stueetagen.

Foreningen oplevede udfordringer med gennemtærede faldstammer. Efter en grundig registrering kunne det konkluderes at både faldstammer og afløbsinstallationer var tjenlig til udskiftning.

Derudover havde foreningen inden for en kortere periode oplevet flere tilfælde af vandskader på grund af gennemtæringen af vandinstallationen. Som en del af udskiftningen skulle der også foretages en miljøundersøgelse med henblik på at fastlægge omfanget af miljøfarlige stoffer.

Rådgivning af SORI

For EF Strandboulevarden 66 har Ingeniørfirmaet SORI været ingeniørrådgiver i forbindelse med projektet, hvor der skulle etableres komplet ny vandinstallation fra vandstik i kælder til tapsteder i boliger. Dertil er faldstammer og afløbsledninger også udskiftet.

Ingeniørrådgivningen har omfattet indledende løsningsforslag inklusiv budget og komplet projektering med efterfølgende tilsyn og projektledelse.