Projektnavn
Espeporten
Projektadresse

IrmaByen
2610 Rødovre

Samlet areal
7.500 m²
Projektperiode
2019 - 2020
Bygherre
ELF Development A/S
Vores ydelser
  • Ventilation
  • Energi
  • Indeklima
  • VVS i bygning
  • Ledninger i jord

Espeporten

Boligblokken Espeporten i IrmaByen har fået udarbejdet en større landskabsplan, der også indeholder en LAR-plan, der tager højde for potentielle klimaudfordringer. Som underrådgivere har vi tilmed projekteret ventilation, indeklima, VVS, el, afløb og ledninger i jord.

Ingeniørrådgivning til klimaudfordringer

Espeporten er opført i forskudte etagehøjder langs det store og grønne parkområde ved Espelunden. Mod syd danner bygningen en L-form, som er med til at skabe rammen for et åbent sydvendt gårdmiljø. I bygningen er udformet to portåbninger, der giver adgang til det grønne område på modsatte side.

Ingeniørfirmaet SORI rådgiver om LAR, ventilation, indeklima og VVS samt vej og anlæg

For området omkring boligblokken er udarbejdet en større landskabsplan for fremtidssikring af klimaudfordringer - en LAR-plan (Lokal Afledning af Regnvand). Planen sørger for, at der tages højde for fremtidens klimaudfordringer og forandringer helt fra start.

Ingeniørfirmaet SORI har været underrådgiver på projektet Espeporten i forbindelse med installationer. Her har vi projekteret ventilation, indeklima, VVS for bygningen samt afløb, el og ledninger i jord.