Projektnavn
Nærheden Kvarterhus
Projektadresse

Urtehaven 4
2640 Høje-Taastrup

Samlet areal
238 m²
Projektperiode
Januar 2021 - ultimo 2021
Bygherre
Nærheden P/S
Vores ydelser
  • Ventilation
  • Indeklima
  • VVS i bygning (vand, varme og afløb)
  • El
  • Ledning i jord

Nærheden Kvarterhus

Som underrådgiver for ABC Rådgivende Ingeniører, har vores ydelser omfattet ventilation, indeklima, VVS, el og ledninger i jord i forbindelse med Nærhedens nye Kvarterhus. Kvarterhuset består af diverse lokaler, som skal danne ramme for et af byens mødesteder.

Nyt fælleshus

For Nærheden P/S opføres et nyt fælleshus med køkken og spiseområde, Nærheden Kvarterhus. Kvarterhuset er beliggende i Høje-Taastrup kommune og er ét af flere. Det første kvarterhus bygges i ét plan på ca. 200 m² og placeres centralt ud til den kommende Skolepark tæt på skole og indkøb.

Fælleshuset opføres i bæredygtige materialer, næsten udelukkende træ, med fokus på at minimere CO2-udledning - under og efter opførelse. Byggeriet består af diverse lokaler som køkken, opholdsrum, toiletfaciliteter, depoter mm. Nærheden Kvarterhus skal danne ramme for ét af bydelens mødesteder og give beboerne et samlingspunkt til eksempelvis fællesspisning, filmaftner og meget andet.

Vores rådgivning dækker

Ingeniørfirmaet SORI har været underrådgiver for ABC Rådgivende Ingeniører og i den forbindelse projekteret installationer for bygningen samt ledninger i jord. Her er desuden etableret mekanisk balanceret ventilation i køkkenet, og i opholdsrum er der etableret naturlig ventilation ved automatiserede vinduer. Derudover er projekteret installationer i forbindelse med indeklima, VVS i bygningen samt afløb og el.