Projektnavn
Semler HQ
Projektadresse

Park Allé 355
2605 Brøndby

Samlet areal
4.500 m²
Projektperiode
Udført i etaper i perioden 2020 - 2022
Bygherre
Semler Gruppen A/S
Vores ydelser
  • Indeklimaberegninger
  • Ventilation
  • CTS

Semler HQ

Semler Gruppens Domicil i Brøndby huser seks bygningsafsnit med 1-3 etager og har under en ombygning etableret storrumskontorer og mødelokaler, hvor der var førhen var cellekontorer. Derfor har vi bistået med ingeniørfag, der sikrer krav til termisk indeklima overholdes og etableret korrekt ventilation og CTS.

Renovering af domicilejendom for Semler Gruppen A/S (SMC)

Renovering af Semler Gruppen A/S domicil i Brøndby. Ejendommen består i alt af seks bygningsafsnit med 1-3 etager.

Semler Gruppen A/S har foretaget en gennemgribende renovering og ombygning af den eksisterende domicilejendom, hvor der blandt andet er etableret storrumskontorer og mødelokaler, hvor det tidligere hovedsageligt var cellekontorer.

Vi har indledningsvis foretaget indeklimasimuleringer for at sikre, at krav til termisk indeklima overholdes for de nye storrumskontorer og mødelokaler.

De bygningsafsnit der er udført som et typisk 70'er modulbyggeri, har en begrænset etagehøjde, hvor der ikke er tilstrækkelig plads til installationer over de nye nedhængte lofter. Det blev derfor besluttet at etablere diffus ventilation med forsyning fra hovedkanaler i loftsrummet og central udsugning. Løsningen er særdeles effektiv og der kan således blæse ind med lav temperatur og højt luftskifte uden risiko for træk i opholdszonen.

SORI's ydelser

Ingeniørfirmaet SORI har været rådgiver for projektet og i den forbindelse varetaget de samlede ingeniørfag i forbindelse med indledende undersøgelser, projektering, fagtilsyn og aflevering.

Udvalgte referencer

Ingen referencer at vise