Projektnavn
Børne og Unge Rådgivningen
Projektadresse

Højagervænget 35
2680 Solrød Strand

Samlet areal
ca. 650 m²
Projektperiode
Juni 2019 – September 2019
Bygherre
Solrød Kommune
Vores ydelser
  • Projektering af VVS, ventilation og EL
  • Tilsyn

Børne og Unge Rådgivningen

Som underrådgiver for Arkitekterne Køge, har vi stået for projektering af VVS, ventilation og el i Børne og Unge Rådgivningens kontorlokaler. Der er tilmed udarbejdet indeklimasimuleringer for at overholde toleranceoverskridelser og CO2-indhold.

Ombygning af kontorlokaler

I forbindelse med ombygning af administrations-bygningen for Solrød Kommunes Børn og Unge Rådgivning har Ingeniørfirmaet SORI været underrådgiver for Arkitekterne Køge.

Solrød Kommune havde et ønske om renovering af administrationsbygningens kontorlokaler. Her blev de gamle elektriske radiatorer udskiftet med nye vandbårne radiatorer. Derudover er der udskiftet sanitetsgenstande og toiletter og ført nye afløb fra disse til eksisterende afløbsledning.

Det eksisterende udsugningsanlæg blev fjernet og erstattet med et nyt mekanisk ventilationsanlæg med varmegenvinding og balanceret variabelt luftskiftet (VAV). Som dokumentation for overholdelse af CO2 indhold og toleranceoverskridelser for termisk indeklima, er der udarbejdet indeklimasimuleringer i beregningsprogrammet BSim.

SORI's ydelser

Som underrådgiver for Arkitekterne Køge har Ingeniørfirmaet SORI stået for projektering af VVS, ventilation samt el i forbindelse med renovering af Børne og Unge Rådgivningens kontorlokaler.